Pop & Jazz Konservatorio tarjoaa verkkomateriaaleja sekä ohjattuja pedagogisia kokonaisuuksia myös oppilaitoksille ja yhteisöille.

Verkkomateriaaleihimme kuuluvat instrumenttien ja hahmotuksen digitaaliset Soivat oppikirjat ja niiden yhteydessä koko ajan laajeneva online-oppituntikirjasto. Soivien oppikirjojen lisäksi voitte halutessanne laajentaa palvelun kattamaan instrumenttien ja hahmotusaineiden yksilö- tai ryhmätunnit. Voimme toteuttaa toiveittenne mukaan myös kursseja, esimerkiksi bodyperkussiokurssi henkilöstölle tai improvisaatiokurssi musiikkipedagogeille.

Tuotteemme

Soivat oppikirjat

Soivat oppikirjat ovat instrumenttien ja hahmoaineiden hakuteoksia, joiden sisältö on jaettu rytmimusiikille tyypillisiin ilmiöihin ja ovat sovellettavissa eri tyyleihin.

Opettaja

Opintojen eteneminen on johdonmukaista ja tehokasta, kun apunasi on opettaja, joka osaa nähdä tarpeesi sekä vahvuutesi ja osaa luotsata sinulle parhaimman opintopolun äärelle.

Etä- ja lähitunnit

Tarjoamme perinteisten lähioppituntien rinnalle myös etätunteja verkon kautta. Etätunnit pidetään Zoomin tai Meetin kautta. Samalla voit halutessasi ostaa verkkomateriaalejamme.

Exaktor teoriasovellus

Exaktor on Pop & Jazz konservatorion ja Teatime Researchin yhdessä kehittämä mobiilisovellus, joka sisältää yli 5000 tehtävää. Sovellus on tarkoitettu teorian ja säveltapailun itsenäiseen harjoitteluun.

Kurssit

Opettajamme ovat koonneet innostavia ja mielenkiintoisia kurssikokonaisuuksia, joihin voi osallistua kuka vain. Kurssiohjelmia on erilaisia ja eri lähtötasoille sopivia.

Pop & Jazz tuotteet

Pop & Jazz Openista voit hankkia myös muita Pop & Jazz tuotteita. Näitä ovat esimerkiksi paidat, kassit ja lahjakortit Pop & Jazz Open kauppaan.