TARVITSETKO MUSIIKKIA TILAISUUTEESI?

Meiltä löydät esiintyjät pääkaupunkiseudulle kaikkiin tilaisuuksiin, aina bändistä trubaduuriin!

Voit tilata lahjakkaita nuoria opiskelijoita esiintymään yksityistilaisuuksiin, perhetapahtumiin tai vaikka yrityksesi tai yhteisösi tilaisuuteen. Kokoonpanomme esittävät tyylilajeina pääasiallisesti jazz-musiikkia, ikivihreitä, kotimaisia sekä ulkomaisia tunnettuja pop/rock kappaleita ja bilemusiikkia. Tapauskohtaisesti voimme räätälöidä tarpeisiinne myös erityisempää musiikkiohjelmaa, esimerkiksi kuoron, lauluyhtyeen tai useamman puhallinsoittajan muodostaman fanfaariryhmän.

Tarjoamme seuraavia vaihtoehtoja:

Pienkokoonpanot

1) Soolopianisti tai -kitaristi sopii hyvin vaikkapa illallisen tai cocktail-tilaisuuden tunnelmamusiikiksi. 

2) Soolosaksofonisti, -huilisti tai -trumpetisti herättää taatusti vieraidenne huomion. Hän voi liikkua soittaessaan eikä yleensä vaadi sähköistä äänentoistolaitteistoa. Sopii hyvin vaikkapa tervetuliaismusiikiksi vieraiden saapuessa tai taidegalleriaan kiertelemään.

3) Duo tai trio tuntuu jo vähän enemmän ”bändiltä”. Kahdesta tai kolmesta soittajasta ja solistista irtoaa vaihtelua äänimaisemaan. Soittajien keskinäinen energia inspiroi parhaimmillaan myös vieraitanne. Jazz-trion tahdissa voi vaikka vähän tanssiakin! 


Musiikkiesitys

Lyhyet musiikkiesitykset kohottavat tunnelmaa ja rytmittävät ohjelmaa esimerkiksi palkintojenjakotilaisuuksissa, lanseeraustilaisuuksissa, akateemisissa vuosijuhlissa, oppilaitosten kauden päättäjäisissä sekä tietenkin myös yksityistilaisuuksissa kuten vihkiäisissä, ristiäisissä tai muistotilaisuuksissa.


Bile- ja tanssimusiikkia

Järjestätkö pikkujouluja, firman kesäjuhlia tai muuta suurta juhlaa, vaikkapa väitöskaronkkaa tai railakkaita viisikymppisiä, joissa halutaan tanssia ja bilettää?

Bändimme ovat pääsääntöisesti 5-6 henkisiä ja koostuvat yleensä laulusolistista, kosketinsoittajasta, kitaristista, basistista ja rumpalista. Tätä isommista (esim. puhallinsektiolla varustetuista) kokoonpanoista keskustellaan tapauskohtaisesti erikseen.


Näin homma toimii

  1. Ota yhteyttä ja kerro tilaisuutesi luonteesta, niin valitaan yhdessä siihen sopiva kokoonpano ja ohjelmisto.
  2. Keskustelemme vaihtoehdoista ja saat selkeästi eritellyn tarjouksen.
  3. Sopimus syntyy, kun meillä on teille sopiva esiintyjä ja hyväksytte tarjouksen.
  4. Saat esiintyjien yhteystiedot ja me ohjeistamme esiintyjiä tilaisuutenne luonteesta ja musiikkitoiveesta sekä toteutuksen teknisistä perusasioista. Sovi yksityiskohdista vielä esiintyjien kanssa suoraan, he ottavat sinuun yhteyttä.
  5. Tilaisuuden jälkeen saatte meiltä laskun, joka sisältää esiintymisen hinnan kuljetuskuluineen. Esiintymistoiminnassa ALV on 0%. Me hoidamme esiintyjien palkanmaksun sivukuluineen.

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella tai ota yhteyttä sähköpostilla tuotanto@popjazz.fi

Pyydä tarjous lomakkeella

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tilaaja
Tilaajan katuosoite.
Postinumero ja kaupunki
Tilaajan postinumero ja kaupunki.
Tilaajan kotimaa.
Esim. yritys, yhteisö, seura...
Esim. häät, yritystilaisuus, syntymäpäivät...
pp.kk.vvvv
Paikan nimi ja osoite missä tilaisuus järjestetään (täytä vähintään kaupunki).
esim. jazz, rock, pop, bilemusiikki
esim. solisti, duo, trio, piano-laulu jne.
esim. 1-5 kappaletta, 1x 45 min., 2 x 45 min
Esim. soitintoiveita, toivekappale...