POP & JAZZ OPEN 

on Pop & Jazz konservatorion verkkokauppa kevyen musiikin avoimelle opetukselle ja tuotteille.

Oli aikakausi mikä tahansa, lapset ja nuoret haluavat oppia laulamaan ja soittamaan. Joku haluaa muusikoksi, joku tähdeksi, toisille riittää pääsy musiikin taikapiiriin. Pop & Jazz Konservatorio vastaa kutsuun, Klaus Järvisen perinnettä kunnioittaen ja samalla uutta etsien ja löytäen. 

Konservatorion ovesta on kulkenut kymmeniätuhansia oppilaita. Ovi on auki. Niin paikan päällä Soiva-talossa kuin verkossa.    

Janne Mäkelä – Rytmioppia vuodesta 1972

Meistä

Pop & Jazz Konservatorio on yksi Suomen johtavista ja Euroopan arvostetuimmista rytmimusiikkiin erikoistuneista musiikkioppilaitoksista. 

Tarjoamme Suomen parasta rytmimusiikin verkko- ja lähiopetusta ammattitaidolla, jonka takana on yli 50 vuotta kokemusta. Kaikki Pop & Jazz Openin palvelut ja tuotteet ovat omien opettajiemme ja henkilöstömme luomia. Laajamittainen verkko-opetuksen kehittämisen projektimme alkoi jo vuonna 2014.

Pop & Jazz Open avoinna 24/7/365

Pop & Jazz Open mahdollistaa rytmimusiikin korkeatasoisen opiskelun kaikille – milloin tahansa ja lähtötasosta riippumatta! Voit käydä yksittäisillä tunneilla, osallistua kursseille yhdessä ystäviesi kanssa tai laatia opettajasi kanssa pidempi oppimiskaari. Halusit sitten oppia musiikin perusteita tai nousta seuraavalle tasolle omassa soittimessasi, Pop & Jazz Open on juuri Sinua varten.

Tuotteita myös muuhun arkeen

Pop & Jazz Open -kaupasta löydät myös kaikki Pop & Jazz -tuotteet T-paidoista lahjakorttien kautta oppikirjoihin.