Soivat oppikirjat ovat Pop & Jazz Konservatorion digitaalisia oppikirjoja, joiden avulla voit opiskella itsenäisesti omaan tahtiin. Lisäksi ne toimivat oppimateriaalina opettajan kanssa opiskellessa.

Instrumentin ja hahmotusaineiden itsenäinen opiskelu

Soivat oppikirjat ovat instrumenttien ja hahmotuksen hakuteoksia ja työkirjoja. Soivien oppikirjojen sisältö on jaettu rytmimusiikille tyypillisiin ilmiöihin, jotka ovat sovellettavissa eri tyyleihin.

Instrumenttien Soivat oppikirjat

Instrumenttien Soivat oppikirjat sisältävät instrumentille tyypillisiä ilmiöitä, sekä niiden sovelluksia rytmimusiikissa. Lisäksi oppilas saa harjoittelumateriaalia omaan käyttöönsä. Materiaali on kuvannettu siten, että jokaisesta ilmiöstä ja harjoitustyypistä on esimerkkisuoritus sekä ohjeita omatoimiseen harjoitteluun. 

Tällä hetkellä myynnissä olevat instrumenttien Soivat oppikirjat

Linkki: Laulun Soiva oppikirja hahmotusaineet kestotilaus 19€/kk

LAULU

BASSO

Linkki: Rumpujen Soiva oppikirja hahmotusaineet kestotilaus 19€/kk.

RUMMUT

RUMMUT: RUDIMENTAALINEN PERUSLYÖNTIKURSSI

Tekeillä on myös pianon, kitaran, saksofonin, trumpetin, pasuunan, mallettien ja lyömäsoittimien Soivat oppikirjat. Niitä julkaistaan sitä mukaan kuin ne valmistuvat.

Instrumenttien Soivan oppikirjan esittelyvideo


Hahmotuksen Soiva oppikirja

Hahmotuksen Soiva oppikirja mahdollistaa musiikin teorian ja säveltapailun omaksumisen laajasti, aiempaa rikkaammalla tavalla. Rytmimusiikille tyypilliset ilmiöt opetetaan ja avataan tekstin, nuottien, äänen ja videoiden avulla. Tarkoituksena on nuottikuvan lisäksi oppia yhdistämään ilmiöt soivaan musiikkiin.

Tilaa Hahmotuksen Soiva oppikirja tästä!

Soiva oppikirja hahmotusaineet kestotilaus 19€/kk

Hahmotuksen Soivan oppikirjan esittelyvideo


Muista myös Exaktor-mobiilisovellus hahmotuksen Soivan oppikirjan sisällön itsenäiseen harjoitteluun!

Exaktor tulee saataville vuoden 2022 aikana.

Linkki: Lisätietoa Exaktor-mobiilisovelluksesta.