Soivat oppikirjat ovat Pop & Jazz Konservatorion digitaaliset oppikirjat, joiden avulla voit opiskella itsenäisesti omaan tahtiin. Lisäksi ne toimivat oppimateriaalina opettajan kanssa opiskellessa.

Instrumentin ja hahmotusaineiden itsenäinen opiskelu

Soivat oppikirjat ovat instrumenttien ja hahmotuksen hakuteoksia ja työkirjoja. Soivien oppikirjojen sisältö on jaettu rytmimusiikille tyypillisiin ilmiöihin, jotka ovat sovellettavissa eri tyyleihin.

Instrumenttien Soivat oppikirjat sisältävät instrumentille tyypillisiä ilmiöitä, sekä niiden sovelluksia rytmimusiikissa. Lisäksi oppilas saa harjoittelumateriaalia omaan käyttöönsä. Materiaali on kuvannettu siten, että jokaisesta ilmiöstä ja harjoitustyypistä on esimerkkisuoritus sekä ohjeita omatoimiseen harjoitteluun. 

Instrumenttien Soivat oppikirjat

Tällä hetkellä jo myynnissä olevat instrumenttien Soivat oppikirjat

Tekeillä on myös pianon, kitaran, basson, saksofonin, trumpetin, pasuunan, mallettien ja lyömäsoittimien Soivat oppikirjat. Niitä julkaistaan sitä mukaan kuin ne valmistuvat.


Hahmotuksen Soiva oppikirja

Hahmotuksen Soiva oppikirja mahdollistaa musiikin teorian ja säveltapailun omaksumisen aiempaa rikkaammalla tavalla. Rytmimusiikille tyypilliset ilmiöt opetetaan ja avataan tekstin, nuottien, äänen ja videoiden avulla. Tarkoituksena on nuottikuvan lisäksi oppia yhdistämään ilmiöt soivaan musiikkiin.

Tämä oppikirja tulee saataville vuoden 2021 aikana.


Muista myös Exaktor-mobiilisovellus hahmotuksen Soivan oppikirjan sisällön itsenäiseen harjoitteluun!

Exaktor tulee saataville vuoden 2021 aikana.