Koronatilanteen johdosta Pop & Jazz Konservatorio on muuttanut 30.9.-1.10.2021 pidettävät Rytmimusiikin syyspäivät kokonaan maksuttomiksi etäpäiviksi. 

Tervetuloa Pop & Jazz Konservatorion järjestämille Rytmimusiikin etäsyyspäiville. Päivät pidetään Zoomissa 30.9.-1.10.2021. 

Ohjelmassa on verkko-opetusmateriaalien esittelyjä ja pedagogista keskustelua. Teemana ovat digiajan oppikirjat ja sovellukset, esimerkiksi instrumenttien ja musiikin hahmottamisen Soivat oppikirjat sekä musiikin hahmottamisen mobiilisovellus Exaktor. Mukana on myös vierailevia esittelijöitä.  Uusia, esiteltäviä verkkomateriaaleja voi hyödyntää opetuksen tukena, omaan harjoitteluun ja itseopiskeluun sekä erityisoppimisen välineinä. Syyspäivien tematiikka liittyy sekä taiteen perusopetukseen, koulujen musiikinopetukseen, ammatilliseen koulutukseen että korkea-asteeseen. 

Etäsyyspäiville osallistuminen on maksutonta. Voit ilmoittautua sekä torstaille että perjantaille tai vain jommalle kummalle. Jos olet jo aiemmin ehtinyt ilmoittautua, ilmoittautumisesi on edelleen voimassa. 

Ilmoittautumislinkki: http://bit.ly/syyspaivat2021
Ohjelma: http://bit.ly/syyspaivat2021-ohjelma 

Paikkoja on rajoitettu määrä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Peruutukset viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen seminaarin alkua, 15.9.2021 mennessä osoitteeseen info@popjazz.fi.   

facebook
Twitter
Follow