Ryhmätunnit on tarkoitettu kahden tai useamman henkilön ryhmille, esimerkiksi kuoroille tai yhtyeille. Tutustu myös muuhun ajankohtaiseen kurssitarjontaamme! 

Ryhmätunnit varataan opettajan oman sivun henkilökohtaisesta varauskalenterista. Yksi ryhmästä varaa ajan ja suorittaa maksun koko ryhmän puolesta. Ryhmätuntivaraukset siirtyvät suoraan ostoskoriin ja voit maksaa oppitunnit luottokortilla tai PayPal -maksua käyttäen. PayPalia varten et tarvitse omaa PayPal -tiliä ja maksuvaihtoehdoksi käyvät lähes kaikki maksukortit. 

Varattuasi tunnit saat sähköpostiisi vahvistuksen varauksesta ja tarkemmat ohjeet oppituntia varten.

Opettaja laatii aikataulut, varaa tilat ja huolehtii tarpeen mukaisista laitteistoista. Voit olla yhteydessä opettajaan erityisistä tarpeista.

Ryhmätunnit pidetään joko Pop & Jazz Konservatorion tiloissa Helsingin Arabianrannassa tai etäopetuksena videoyhteyden välityksellä.

Verkko-oppitunteja varten tarvitset soveltuvan laitteiston sekä riittävän nopean internet-yhteyden. Lue lisää minimilaitteistovaatimuksista.

Tutustu hinnastoon ja ota rohkeasti yhteyttä opettajaan! Voit myös tiedustella mahdollisuutta tilata opettaja paikan päälle toisaalle.

Hahmotusaineet

Valmiit kokoonpanot