Pop & Jazz Konservatorion perusopetuksessa alkaa uusia innostavia kursseja syksyllä 2022.

Tarjoamme nyt mahdollisuuden osallistua näille perusopetuksen kursseille vaikka et olisikaan perusopetuksen oppilas – tule tutustumaan!

Huom! Perusopetuksen kursseille ilmoittaudutaan sähköpostilla osoitteeseen info@popjazz.fi – ei Pop & Jazz Openin kautta.

Lue lisää perusopetuksesta tästä linkistä: popjazz.fi/hae-opiskelemaan/musiikki-harrastuksena/perusopetus

Kuorot lapsille ja nuorille

Ensi syksynä kokoontuu kaksi kuoroa, yksi 8-12-vuotiaille ja toinen 13-18-vuotiaille. Kuoroja vetävät opettajamme Iina Kotola ja Sara Nuutinen.

Harjoituspäivä on perjantai Popjazz-salissa ja kerran viikossa kokoontuva kuoro harjoittelee kerrallaan 90 minuuttia. Kuorojen alkamisajat tarkentuvat osallistujien myötä sopivaksi. Kuoroon osallistuminen sisältyy perusopetuksen lukukausimaksuun, muille hinta on 120 € / lukukausi.

Ilmoittautumiset -> info@popjazz.fi


Esiintymisvalmennus

Taito ilmaisuun ja luovuuteen piilee ihmisessä itsessään. Vaikka oma instrumentti ja soittotaito olisi mikä tahansa, laulava tai instrumenttia soittava persoona on kaiken keskiössä. Ilmaisuvoimaa voi opetella aktivoimaan ja vahvistamaan ja sen myötä oppia luontevammaksi esiintyjäksi ja kehittyä vaikuttavaksi tulkitsijana. Nonverbaalisen viestinnän eli kehoviestinnän kehittäminen tuo esiintymiseen varmuutta ja valovoimaa.

Ryhmässä tutustutaan omaan ilmaisulliseen luovuuteen kehollisen ja äänellisen tekemisen kautta, harjoitellaan esiintymistilanteessa vaadittavaa läsnäolon taitoa ja tarkastellaan jokaisen persoonallista tapaa olla luonteva lavalla. Kohderyhmänä ovat yli 14-vuotiaat instrumenttiin katsomatta. Opettajana toimii Tiia Marjanen. Tunnin pituus on 90 minuuttia ja tunnit pidetään keskiviikkoisin klo 18.30-20.00.

Hinta: 240 € / lukukausi

Ilmoittautumiset -> info@popjazz.fi

facebook
Twitter
Follow