Tarvitseko musiikkia tilaisuuteesi? Meiltä löydät esiintyjät kaikkiin tilaisuuksiisi, aina bändistä trubaduuriin!

PIENKOKOONPANOTMUSIIKKIESITYSBILE- JA TANSSIMUSIIKKIAJOTAIN IHAN MUUTA?

Pienkokoonpanot

Tarjoamme seuraavia vaihtoehtoja:

1) Soolopianisti tai -kitaristi sopii hyvin vaikkapa illallisen tai cocktail-tilaisuuden tausta- ja tunnelmamusiikiksi. Ohjelmistossamme on pääasiallisesti jazzia, ikivihreitä ja tunnettuja pop-kappaleita.

Mikäli paikalla ei ole käytettävissä akustista pianoa/flyygeliä, tuomme paikalle sähköpianon sekä tarvittavan äänentoiston. Kitaristi tuo mukanaan pienen vahvistimen.

2) Soolosaksofonisti, -huilisti tai -trumpetisti herättää taatusti vieraidenne huomion. Hän voi liikkua soittaessaan eikä yleensä vaadi sähköistä äänentoistolaitteistoa. Sopii hyvin vaikkapa tervetuliaismusiikiksi vieraiden saapuessa tai taidegalleriaan kiertelemään. Solistisella soittimella esitettäväksi soveltuu parhaiten melodinen musiikki, esimerkiksi ikivihreät melodiat, saksofonilla myös vaikkapa blues, huilulla toki myös kevyt klassinen.

3) Duo tai trio tuntuu jo vähän enemmän ”bändiltä”. Kahdesta tai kolmesta soittajasta irtoaa vaihtelua äänimaisemaan, ja soittajien keskinäinen energia inspiroi parhaimmillaan myös vieraitanne. Jazz-trion tahdissa voi vaikka vähän tanssiakin! Kokoonpanon kasvaessa duoksi tai trioksi levenee myös tyylillinen valikoima pop/soul- ja miksei rock-musiikinkin puolelle. Laulajan ja 1-2 säestäjän kokoonpano kiinnittää varmasti myös vieraidenne huomion.

Jazz: Kokoonpanoja on tarjolla sekä instrumentaalisina että solistisina yhtyeinä, duoina ja trioina. Instrumentaalikokoonpanoja ovat mm. triot: saksofoni, kitara, kontrabasso tai vibrafoni, rummut, basso sekä vaikkapa piano, basso ja rummut. Solistiset kokoonpanot tarjoavat vahvaa jazz-tulkintaa perinteisistä ja tunnetuista kappaleista aina tämän päivän moderniin musiikkiin.

Pop/rock/folk: Solistiset duot ja triot esittävät tunnettuja kotimaisia ja ulkomaisia pop-kappaleita. Kokoonpanot ovat esim. laulu ja kitara tai kaksi-kolme laulajaa, jotka säestävät itseään eri soittimin.


Musiikkiesitys

Lyhyet musiikkiesitykset kohottavat tunnelmaa ja rytmittävät ohjelmaa esimerkiksi palkintojenjakotilaisuuksissa, lanseeraustilaisuuksissa, akateemisissa vuosijuhlissa, oppilaitosten kauden päättäjäisissä sekä tietenkin myös yksityistilaisuuksissa kuten vihkiäisissä, ristiäisissä tai muistotilaisuuksissa.

Lyhyt musiikkiesitys sopii tilaisuuteen, jossa istuva yleisö kuuntelee musiikkiesityksen puheiden tai muun ohjelman lomassa, tai missä ohjelma muuten on tiivis. Ohjelmanumeroksi sopii usein laulettu musiikki. Kappalevalinnoista sovitaan kanssanne etukäteen. Toki myös instrumentaalimusiikki voi sopia tilanteeseen.

Musiikkiesityksen voi toteuttaa vaikkapa trubaduuri: “nainen tai mies ja kitara” tai laulava pianisti. Trubaduurit tarjoavat enimmäkseen pop-tyylistä leppoisaa musisointia, jota vieraanne voivat halutessaan keskittyä seuraamaan.

Juhlissa trubaduuri voi toimia yhteis- tai juomalaulujen esilaulajana ja kannustajana. Toisaalta vaikkapa seminaari- tai messutyyppisissä tapahtumissa trubaduuri tarjoaa tervetullutta virkistystä tiiviin ohjelman vastapainoksi, ja sopii myös taustamusiikiksi.


Bile- ja tanssimusiikkia

Järjestätkö pikkujouluja, firman kesäjuhlia tai muuta suurta juhlaa, vaikkapa väitöskaronkkaa tai railakkaita viisikymppisiä, joissa halutaan tanssia ja bilettää?

Bändimme ovat pääsääntöisesti 5-henkisiä ja koostuvat yleensä laulusolistista, kosketinsoittajasta, kitaristista, basistista ja rumpalista. Tätä isommista (esim. puhallinsektiolla varustetuista) kokoonpanoista keskustellaan tapauskohtaisesti erikseen.

Bändiemme ohjelmistoon kuuluu tasapuolisesti perinteistä tanssimusiikkia sekä vanhaa ja uutta poppia, soulia, r’n’b:tä ja rockia. Ohjelmiston painotuksista keskustellaan tietenkin kanssanne ja teille esitellään bändivaihtoehtoja.

Bändi tuo mukanaan sekä instrumentit että tarvittavan äänentoiston.


Jotain ihan muuta?

Tapauskohtaisesti voimme räätälöidä tarpeisiinne myös erityisempää musiikkiohjelmaa, esimerkiksi kuoron tai lauluyhtyeen, useamman puhallinsoittajan muodostaman fanfaariryhmän, DJ:n tai jopa vanhojentanssiorkesterin.

Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan mitä voimme kulloinkin tarjota!